Tekne Kiralarken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?

Tekne Kiralarken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?

 

 

Yaz tatilinizde deniz üzerinde geçirilecek muhteşem ve bir o kadar da değerli vaktinizi doyasıya yaşamak için göz önünde bulundurmanız gereken detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Öncelikle bir mavi tur tatilinden tam olarak ne istediğinizi ve beklediğinizi netleştirmelisiniz. Bütçeniz ve beklentiniz doğrultusunda sizler için oluşturduğumuz gulet ve yat listesinden isteklerinizi en çok karşılayan seçeneğe doğru yönelin. Ne istediğinizi bildiğiniz takdirde doğru karar vermek daha da kolaylaşacaktır. Kafa karışıklığına neden olan yiyecekler, içecekler, aktiviteler, rotalar v.b her detayı bizlerin rehberliğiyle netleştirebilirsiniz.

Eğlenceli ve keyifli zaman geçirmek, bol oksijenli açık havada tekne üstünde, yıldızların altında uyuyabilir, gece yüzerek denizin tadını çıkarabilir, film geceleri ya da müzikli sohbetler eşliğinde buz gibi içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. Aynı zamanda şeflerimizin elinden geleneksel Türk ve Dünya mutfağını tadıp, tatilinizi hayalinizin ötesine taşıyabilirsiniz.

 

 

 

Telefon
WhatsApp
Adres Karagözler, Fevzi Çakmak Cd. No:35, 48300 Fethiye/Muğla